marketingmanager@zepter.com.pl
Subject
Dzień dobry! Wyrażam chęć wzięcia udziału w bezpłatnych Warsztatach Szybkiego Gotowania z ARTMIX! Proszę o kontakt na podane poniżej dane w celu umówienia się na spotkanie. Imię: ……. Nazwisko: ……. Miejscowość: ……. E-mail: …….. Telefon: ……... Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w niniejszym Formularzu przez Zepter International Poland z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 w celach związanych z umówieniem i przeprowadzeniem prezentacji produktów oferowanych przez Zepter International Poland sp. z o.o. oraz w celach marketingowych, a także na przekazywanie danych innym podmiotom do wykorzystania w celach marketingowych. Przed złożeniem oświadczenia zapoznałem/am się z informacjami Administratora danych zamieszczonymi powyżej. Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Zepter International Poland sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 informacji handlowych na adres elektroniczny podany w niniejszym Formularzu.
 
 
 
ZEPTER
U FOKUSU
 
Vi ste u: NASLOVNICA /
Veličina teksta | A | A | A

U FOKUSU

DOGAĐANJA

BIOPTRON: Najnovije rješenje u borbi protiv starenja

Kongres AMWC održan je uz organizacijsku potporu Ministarstva zdravlja i Odjela za zdravstvo iz Moskve. Kompanija ZEPTER INTERNATIONAL predstavila je BIOPTRON polariziranu medicinsku svjetlost u znanstveno-medicinskom programu kroz demonstracije anti-ageing procedura koje prikazuju najnovije tehnike u svijetu i inovacije u estetici, biotehnologiji, farmaciji i anti-ageing.
Dr Jasmina Lalošević je tijekom trajanja radionica predstavila BIOPTRON stručnjacima iz područja estetske dermatologije, plastične kirurgije i antiageinga i iznijela dokaze o učinkovitosti BIOPTRON svjetlosti različitih valnih dužina u liječenju raznih zdravstvenih problema i borbi protiv starenja. U svom izlaganju na simpoziju o antiejdžing procedurama i BIOPTRON medicinskoj svjetlosti, „Novi horizonti u ljepoti i pomlađivanju kože“, dr Lalošević je međunarodnoj medicinskoj zajednici predstavila istraživanja o polariziranoj svjetlosti, za koju je klinički dokazano da smanjuje bore, poboljšava čvrsttoću i elastičnost kože i ujednačava boju tena.

Nakon višegodišnje uspješne primjene u prevenciji, terapiji i rehabilitaciji kod mnogih zdravstvenih stanja, uz izvanredne učinke u smanjenju bora, BIOPTRON se pokazao kao ispitana, certificiriana i učinkovita svejtlosna terapija u borbi protiv starenja kože. BIOPTRON je dobitnik nagrade u području anti-ageinga i ljepote na Drugom i Trećem europskom kongresu za estetsku i anti-ageing medicinu, koji su održani u Parizu 2014. i 2015. godine.
 
BIOPTRON svjetlosna terapija dokazana je kao testiran, certificiran i učinkovit tretman protiv starenja kože.

 
AMWC održan je uz organizacijsku potporu Ministarstva zdravlja i Odjela za zdravstvo iz Moskve.Najnovije priznanje za Zepter International

 

Slijedeći višegodišnje iskustvo i dokazanu učinkovitost u terapiji i prevenciji, BIOPTRON je pokazao još jednom istinsku snagu svjetla i osvojio 1. nagradu za najučinkovitiji anti-aging energetski baziran uređaj na 2. Europskom Estetskom i Anti-aging Kongresu medicine u Parizu, održanom 24-25 listopada.

Međunarodni tim medicinskih stručnjaka predstavio je učinke Bioptron svjetlosne terapije na anti-aging području, pokazujući pri tome kliničke studije koje dokazuju pozitivne i stimulativne učinke Bioptron svjetlosne terapije na stanice fibroblasta u našem tijelu, odgovorne za proizvodnju kolagena i elastina.

Kako koža tijekom godina stari i izlaže sunčevim zrakama, tako se količina tih proteina u koži smanjuje što rezultira pojavom finih linija i bora.

Sigurni i neinvazivni tretmani s Bioptron Svjetlosnom terapijom (samo 10 minuta dnevno) uklonit će pojavu bora.

Dr. Michael T. McNamara, vodeća osoba za stručna pitanja Zepter Internationala i priznati liječnik koji ima liječničku praksu preventivnih zdravstvenih pregleda predstavio je uporabu Bioptron svjetlosne terapije na području anti-aging medicine i medicinske prevencije.

Dr. Christian Deperdu, specijalist dermatologije i anti-aging iz Beasoleila Francuska i Dr. Jasmina Lalošević iz Beograda, Srbija, osnivač anti-age klinike estetske medicine održali su predavanja o Bioptron svjetlosnoj terapiji. Demonstrirali su učinkovitost i jednostavnost Bioptron svjetlosne terapije u raznim popularnim anti-age postupcima: nakon mezoterapije i hijaluronskih punila, PRP liftinga i face-liftinga s mezonitima, pilinga i laserskih zahvata. Oni su također podijelili svoja vlastita iskustva u dnevnim uporabama Bioptron svjetlosne terapije.

 

Za više informacija, posjetite također http://www.euromedicom.com/amec-2014/trophy_pro.html
 

Najnovije priznanje za Zepter International

Najnovije priznanje za Zepter International

Latest recognition for Zepter International
 

Zepter Apart hotel je otvoren!

Dobrodošli u oazu luksuza i zdravlja i jedinstvenog Zepter stila života!

Zepter Hotel Apart, apartmanski hotel s 5 zvjezdica, prvi takve vrste, otvorio je vrata svojim gostima. Ovaj ekskluzivni hotel u centru Beograda nudi svojim gostima jedinstveno Zepter iskustvo stila života.

Svi apartmani i luksuzne sobe veličina od 30 do 300 m2 su opremljene visokokvalitetnim Zepter proizvodima svjetske reputacije za izvanrednu, superiornu kvalitetu, naprednu tehnologiju i originalan dizajn.

Gosti se mogu slobodno opustiti i uživati u prednostima Zepter Masterpiece sustava, vječnog načina za pripremu zdrave i ukusne hrane; Bioptron svjetlosne terapije – svjetski patentirane, klinički testirane, dokazane i certificirane kao učinkoviti medicinski tretman;Zepter Home Care proizvoda za čisti zrak, čistu vodu i čisti okoliš i u njezi svoje kože sa švicarskom Zepter kozmetikom vrhunske kvalitetete.

Gosti hotela na svom raspolaganju imaju Zepter Meeting Club, SmartLife restoran i Ze-presso Aperitiv bar. Svi meniji su servirani na bazi Mediteranske i međunarodne kuhinje. Sva hrana je pripremljena na Zepterov jedinstven i vječan način pripreme zdrave hrane za bolji, duži i zdraviji život. Jedinstvena značajka ovog hotela je mogućnost u kojoj gosti mogu uživati u privatnoj školi kuhanja sa kuharima hotela i gdje mogu naučiti sve tajne pravilne pripreme hrane koristeći Zepter Masterpiece CookArt posuđe.

Danas, više nego ikada prije, svi trebaju Zepter proizvode, a Hotel Zepter Apart donosi esencijalnu kvalitetu životima svim njegovim gostima.

Živi Zepter! Živi bolje. Živi Duže.

Saznajte više na: http://www.hotelzepter.rs/

Zepter Hotel Apart, apartmanski hotel s 5 zvjezdica, prvi takve vrste, otvorio je vrata svojim gostima.

Zepter Hotel Apart, apartmanski hotel s 5 zvjezdica, prvi takve vrste, otvorio je vrata svojim gostima.

Zepter Hotel Apart, apartmanski hotel s 5 zvjezdica, prvi takve vrste, otvorio je vrata svojim gostima.


Nagrada Zepter International 2014

 

Pobjednik ovogodišnjeg natjecanja “Mladi kuhar” Zepter International je g. Kevin Micheli. Ostali finalisti, koji su se natjecali za ček vrijednosti 10,000 € i za prestižnu titulu Mladog Kuhara Zepter Internationala su bili g. Daniel David, g. Stefan Sigl i g. Tobias Wußler.

Nagrada je dodjeljena tijekom Gala večeri u Ferstel Palain u Beču 21.listopada 2014 u prisutstvu brojnih međunarodnih VIP gosta. Žiri je bio sastavljen od eminentnih međunarodnih i austrijskih kuhara i stručnjacima visoke kuhinje, uključujući Martinu Hohenlohe, Lafer Johanna, Jaque Gantia i mnogih drugih.

Novo osnovana Zepter International nagrada Mladi Kuhar je pod velikodušnim patronatom gđe. Madlene Zepter i dodjeljuje se profesionalcima mlađim od 35 koji su dokazali autentičnost i kretivnost čime on ili ona postaju poznata ličnost u svijetu visoke kuhinje. Prvo izdanje nagrade se odvilo u Nici 22.11.2013. kada je Julien Roucheteau, talentirani Glavni Kuhar u Hotelu Lancaster Pariz, osvojio prvu nagradu ovog natjecanja visoke kuhinje.

Prestižno natjecanje u 2015 će se održati u Poljskoj gdje će se tražiti slijedeća mlada zvijezda u međunarodnoj gastronomiji.

 

Za više informacija, pogledajte: www.youtube.com 
i posjetite našu stranicu na
https://www.facebook.com/zepter.junge.koeche/timeline?ref=page_internal

Nagrada Zepter International 2014

Nagrada Zepter International 2014

Nagrada Zepter International 2014
 

Zepter International u borbi protiv karcinoma

 

Zepter International je generalni partner Zaklade Dagmar i Václav Havel - Vize 97, za ranu dijagnostiku i prevenciju kolorektalnog karcinoma. Na 6. Seminaru Društva Gastrointestinalne Onkologije, održanom 29. Rujna 2014 u Pragu, renomirani liječnici i specijalisti raspravljali su o važnosti rane dijagnoze kolorektalnog karcinoma. Zepter International je bio prisutan na ovom važnom događaju kroz Dr. Michaela McNamare, dr.med iz Monte Carla i dr. sc Petera Minárika dr.med iz Instituta za karcinome Sv. Elizabeta iz Bratislave.

5. Listopada Predsjednik Kompanije Zepter i članovi visokog managmenta su bili prisutni na Gala događaju, pokazujući pri tome potpunu potporu i uključenost u Zakladi VIZE 97.

 

Za više informacija, pogledajte: youtu.be


Kako se svjetski poznata izložba jahti u Monaku bližila kraju u subotu 24. mnoge od najveličanstvenijih svjetskih jahti kojima je prekrasna marina u Monaku bila dom tijekom vikenda, zaplovile su na četiri strane svijeta. Izuzetno uspješan događaj privukao je sudjelovanje najmodernijih i najimpresivnijih jahti na svijetu koje su pristigle iz dalekih krajeva kako bi se usidrile u ekskluzivnom okružju Kneževine tijekom izložbe jahti u Monaku od 21. – 24. rujna.

Kako su ove jahte krenule u daleke krajeve poput Kariba ili Južnog Pacifika, vijesti koje će prenijeti bit će samo o jednoj stvari. Bez sumnje, zvijezda izložbe preko vikenda bila je ‘joyMe. Osobna jahta Predsjednika i osnivača Zepter Internationala g. Philipa Zeptera. ‘joyMe je jahta dugačka 50 metara koja nadilazi granice konvencionalnog dizajna jahti i predstavlja utjelovljenje sna i filozofije koja prožima život tvrtke Zepter International kao i živote više od 80.000.000 zadovoljnih korisnika Zepterovih proizvoda diljem svijeta.

Kao jahta koju je dijelom dizajnirao i sam g. Zepter, ‘joyMe postavlja nove standarde u smislu dizajna modernih jahti. Kreirana s etosom tvrtke Zepter i njihovom predanošću visokim idealima dizajna i inovativnoj tehnologiji, ‘joyMe je drukčija u svakom pogledu. Vanjski oblik i njezine raskošne linije predstavljaju smjeli izraz uzbuđenja i radosti u ljepoti. Naglašavajući njezinu duljinu, a ne visinu, plovilo se čini stalno u stanju pripravnosti, puno energije, čak i kada miruje u pristaništu. Bogate boje s njezinim gracioznim oblinama ne ustručavaju se slaviti mladost i prigrliti optimizam.

‘joyMe je bila žarište događaja i privukla je ekipe izvjestitelja i novinare iz cijelog svijeta poput TF1 iz Francuske, Fashion TV, Gazette De Monaco, RTL, TV Prima, Republika Češka, Yachts Russia, Luxury Magazine Rich & Famous, Rumunjska i tv kuće iz Austrije i balkanske regije te mnoge druge velike igrače među svjetskim medijima, koji su doputovali posebno kako bi izvijestili o ovom luksuznom plovilu i onome što predstavlja ne samo za industriju jahti, već za proizvodnju, tehnologiju, dizajn i stil života općenito.
Petak navečer je bio glavni događaj kada je ‘joyMe bila domaćin najglamuroznijim i najvažnijim gostima od kojih su mnogi bili sa društvene scene samog Monaka, ali i međunarodno poznate VIP osobe. Najbolju glazbu osigurali su svjetski poznati DJ-evi, Anja J i glazba brazilskih bubnjara i Fashion brand iz Zepter Style-a, Svetlana Livadnaia i Catalin Botezatu.

Pozivnice za događaj bile su vrlo tražene, a poznate osobe među prisutnima na događaju kojem je svatko htio nazočiti, bile su, naravno sam g. Zepter, Sir Michael Smurfit, Počasni irski konzul u Monaku i vodeći europski poslovni čovjek, dr. Michael Mc Namara, svjetski poznati liječnik i pionir-stručnjak tehnologije trodimenzionalnog slikovnog prikaza cijelog tijela, i Paul Mc Guinness, menadžer U2.

Noć nije bila samo prilika za druženje s važnim gostima, već i iskustvo života na brodu ‘joyMe i proslava Zepterovog načina života. Ovaj smjeli i prekrasan projekt inženjeringa izgrađen je s isključivom svrhom donošenja sreće i dobrobiti svima koji kroče na palubu. Kako Zepter primjenjuje svoju naprednu tehnologiju i stručnost dizajna na rješenja za zdraviji, sretniji život, ‘joyMe je primjer vjerovanja Zepter Design-a kako bi dizajn trebao biti lijep i koristan i stvoriti bolji život za korisnika.

‘joyMe je više od jahte, ona predstavlja proslavu sna, sna koji je već dotaknuo živote milijuna ljudi diljem svijeta i potvrda kako je sve moguće. To je prvi završeni projekt tvrtke Philip Zepter Yachts Ltd. (d.o.o.) i obilježava novo doba luksuza, jer ih je još puno u razvoju. Zepter International nastavlja se širiti na tržište skupocjenih proizvoda s Zeptair-om, svojom tvrtkom luksuznih zrakoplova i sada s Philip Zepter Yachts Ltd. (d.o.o.), kojom Zepterova filozofija plovi dalekim morima.

Stvaranje ovog nautičkog remek djela zapalilo je strast za morem g. Zeptera i njegovu potragu za životnim stilom koji predstavlja savršenu ravnotežu opuštanja, užitka i poslovnog uspjeha. Uistinu, ova filozofija je potaknula g. Zeptera u njegovom globalnom uspjehu s Zepter Internationalom prisutnim u više od 60 zemalja na 5 kontinenata. Zepter International uvijek gura granice u kreiranju novih i beskompromisnih rješenja kojima će ponuditi zdraviji i sretniji život svim svojim kupcima. Ovo plovilo za uživanje odražava ideale dizajna Zepter Internationala i kako idejni projekt može imati stvaran i transformirajući učinak na korisnika i pomoći u postizanju boljeg života. Misija Zepter Internationala odražava ovo jednostavno vjerovanje, kao i kako možemo koristiti uspjeh kako bismo bili snaga dobra u društvu, s jednostavnim motom – živjeti dulje.

www.philipzepteryachts.com

Izložba jahti u Monaku ‘joyMe

g. Philip Zepter, ‘joyMe je jahta dugačka 50 metara

Bogata vanjština jahte ‘joyMe razlikuje ju od ostalih jahti.


g. Philip Zepter, ‘joyMe je jahta dugačka 50 metara

Philip Zepter, Predsjednik, Zepter Grupa i Sir Michael Smurfit, počasni irski konzul u Monaku i vodeći europski poslovni čovjek.


g. Philip Zepter, ‘joyMe je jahta dugačka 50 metara

Zepterova zabava u punom zamahu.


g. Philip Zepter, ‘joyMe je jahta dugačka 50 metara

Tropski zvukovi brazilskih bubnjara dižu temperaturu.


g. Philip Zepter, ‘joyMe je jahta dugačka 50 metara

Dobro došli na palubu.


Philip Zepter, Predsjednik i osnivač kompanije Zepter International, pridružuje se skupini od samo pet ne-američkih državljana kojima je dodijeljena prestižna Ellis Island Medalja časti 2011. za njegovu veliku filantropsku potporu i jedinstvenu Misiju zdravlja

New York, NY, 16. svibanj 2011. – G. Philip Zepter, Predsjednik i osnivač kompanije Zepter International, svjetski poznati filantrop, primio je prestižnu međunarodnu Ellis Island Medalju časti 2011. na svečanoj dodjeli na Ellis Islandu u New Yorku 7. svibnja 2011. G. Zepter odabran je između tisuću kandidata zbog svojih osobnih i profesionalnih filantropskih doprinosa. Misija zdravlja Zepter Internationala priznata je ne samo zbog blagodati donesenih milijunima ljudi diljem svijeta već i radi poboljšanja društva kao cjeline..

Ellis Island Medalja časti dodjeljuje se istaknutim pojedincima koji pružaju primjer života predanog služenju zajednici, čuvanju i slavljenju povijesti svojih predaka, izgradnji odnosa između kulturnih skupina, ili dijeljenju svojih osobnih iprofesionalnih postignuća na dobrobit svih.

„Ellis Island Medalja časti slavi bogatstvo i raznolikost američkog života i simbolizira trajan duh. Imigranti koji su činili bazu nacije prošli su Ellis Island u svojoj potrazi za slobodom govora, religije i ekonomskim mogućnostima. Ellis Island Medalja časti odaje počast ne samo pojedincima, već i pluralizmu i demokraciji koji su omogućili našim precima da održe svoju kulturnu raznolikost,“ rekla je izvršna direktorica organizacije NECO Rosemarie Taglione.

Američki Senat i Dom zastupnika službeno su donijeli odluke kojima se priznaju Ellis Island Medalje časti, koje su među najprestižnijim nagradama ove države. Svake godine, primatelji Ellis Island Medalja časti navedeni su u Kongresnom zapisniku (engl. Congressional Records), čime se odaje počast onima koji su dali trajni doprinos naciji i svijetu. 2011. je 25. godišnjica dodjeljivanja ove nagrade. Kao međunarodnom dobitniku, to je dodatna počast za g. Zeptera.

Primitkom Ellis Island Medalje časti, g. Zepter se pridružio grupi od samo pet ne-američkih državljana koji su počašćeni ovom nagradom, uključujući Tonya Blaira zajedno s bivšim američkim predsjednicima Billom Clintonom, Georgeom Bushom, Ronaldom Reaganom, Jimmyem Carterom i Geraldom Fordom i poznatim pojedincima filantropima poput Franka Sinatre, Muhammada Alija, Rose Parks, Elie Wiesel, generala Normana Schwarzkopfa, Mickeya Mantlea, Glorie Estefan, Donalda Trumpa, Leea Iaccoccae i Barbare Walters.

„Priča Philipa Zeptera je inspirativna priča o marljivom radu, vjeri u sebe i spremnosti na poduzimanje rizika. Od skromnih početaka 1986., njegovi proizvodi sada se proizvode u Njemačkoj, Švicarskoj i Italiji i raspoloživi su u više od 60 zemalja diljem svijeta.” Monaco Times, 2009.

G. Zepter je izgradio multimilijarderski posao kroz više od 25 godina istinske predanosti i marljivog rada. Počevši od odlične ideje o luksuznim visokokvalitetnim proizvodima koji poboljšavaju stil života ljudi i omogućuju im dulji život, Zepter International doživio je fenomenalni rast tijekom godina. Danas Zepter International zapošljava više od 130.000 ljudi diljem svijeta, dok negdje u svijetu jedna Zepter prezentacija počinje barem svakih 10 sekundi, a više od 760.000.000 proizvoda prodano je zadovoljnim korisnicima diljem svijeta čiji broj prelazi 80.000.000.

Obitelj g. Zeptera posjeduje značajno iskustvo i u poduzetničkim i neprofitnim poslovnim poduhvatima, a g. Zepter ostao je vjeran tim vrijednostima. „Društvena odgovornost je nešto što je ugrađeno u DNK Zepter Grupe. Kompanija koja ove godine proslavlja svoju 25. godišnjicu oduvijek je stavljala u središte svojih poslovnih ciljeva ideju da se svijet učini boljim mjestom,“ rekao je g. Philip Zepter.

G. Philip Zepter godinama velikodušno podupire najveće svjetske sportske događaje, poput prestižnog Svjetskog prvenstva u F1 (2000. – 2010.) uključujući slavnu Veliku nagradu Monaca, službene turnire FIBA-e (Međunarodne košarkaške federacije) (2003. – 2011.), kao i Svjetska prvenstva u hokeju na ledu (2001. – 2011.), uvijek s istim idealom: Zepter – živite duže.

On je također začetnik Zepterove filozofije, filozofije zdravog života i savršenstva s ciljem održavanja zdravlja sadašnjih i budućih generacija i rješavanja ekoloških problema.

„Do sada, nismo bili svjesni koliko života smo spasili i koliko smo ih produljili. Čak smo se i mi iznenadili kada smo saznali kako ih ima na milijune. To je razlog zašto mislimo kako trebamo utrostručiti našu prisutnost i naše aktivnosti. Danas, više nego ikada, svijetu je potrebna Zepterova Misija zdravlja,“ rekao je g. Philip Zepter.

Godine 1994., g. Zepter i njegova supruga pokrenuli su Zakladu Philip i Madlena Zepter, organizaciju koja daje školarine, podupire humanitarni rad i pomaže tisućama ljudi kojima je pomoć neophodna. Sredstva Zaklade ulažu se u dotacije mladim talentima, sponzoriranje znanstvenih I tehničkih projekata i kulturnih dostignuća, poput Madlenianum operne kuće i kazališta, prve operne kuće izgrađene privatnim sredstvima u Europi od Drugog svjetskog rata. Zaklada također podupire i promovira kulturna i umjetnička dostignuća putem Artzepta, koji dodjeljuje velikodušne nagrade i pruža mogućnosti izlaganja mladim umjetnicima i dizajnerima. „Jedna je stvar vjerovati u dobre i korisne dizajne. Nešto je sasvim drugo zaista uložiti u njih iz čistog zadovoljstva koje osjetite gledajući kako talent izranja i napreduje,“ rekla je Madlena Zepter.

Dokaz vizije Philipa Zeptera je činjenica kako su upravo ona društvena pitanja kojima se on bavi,točnije prehrana i dobrobit putem promocije zdravog stila života, danas postala još važnija.

Među nagrade koje je g. Zepter primio, spada i prestižna međunarodna nagrada Golden Mercury (koja mu je dodijeljena 5 puta za vodeću kompaniju na području industrijskih dostignuća u Italiji); Cavaliere del Lavoro della Repubblica Italiana za izuzetan doprinos razvoju talijanske privrede i društva, B.I.D. Gold nagrada za kvalitetu, vodstvo, tehnologiju i inovaciju i Srebrna medalja časti ruske Akademije znanosti zadoprinose u medicini i zaštitu javnog zdravlja.

O predanosti g. Zeptera govori i veliki broj ljudi kojima je pomogao svojim radom i značajnim donacijama mnogobrojnim dobrotvornim društvima i zakladama, među kojima su i Međunarodni crveni križ, UNICEF i fond Save the Children. Na Madagaskaru postoji Zepter selo sa osnovnom i srednjom školom, klinikom i više od 100 kuća. Čak i jedna planeta van našeg sunčevog sustava nosi njegovo ime.

Ellis Island Medalja časti još je jedno od brojnih dostignuća i priznanja za filantropski rad gospodina Zeptera.
 

www.neco.org

Philip Zepter,

Predsjednik i osnivač kompanije Zepter International, pridružuje se skupini od samo pet ne-američkih državljana kojima je dodijeljena prestižna Ellis Island Medalja časti 2011. za njegovu veliku filantropsku potporu i jedinstvenu Misiju zdravlja

g. Philip Zepter slijeće na Ellis Island kako bi primio Medalju časti
VIŠI IDEAL

PONOSNI SMO NA NAŠE PROIZVODE.
PONOSNI SMO NA NJIHOVU
SUPERIORNU KVALITETU,
IZUZETNI DIZAJN I NAŠU NAPREDNU TEHNOLOGIJU.

MI UŽIVAMO U NAŠEM POSLU.
MI POŠTUJEMO ONE KOJI RADE S NAMA.
IZA SVIH NAŠIH AKCIJA STOJI JEDNO, NAJVAŽNIJE NAČELO:

VAŠE ZDRAVLJE I LJEPOTA.

Philip Zepter


Primitkom Ellis Island Medalje časti, g. Zepter pridružuje se skupini od samo pet ne-američkih državljana koji su počašćeni ovom nagradom
Obitelj g. Zeptera poznata je i u poduzetničkim i neprofitnim poslovnim pothvatima
1994., g. Zepter i njegova supruga pokrenuli su Zakladu Philip i Madlena Zepter
Predanost g. Zeptera u pomaganju onima kojima je pomoć potrebna očita je u redovitim, značajnim donacijama čitavom nizu međunarodnih dobrotvornih organizacija i zaklada, poput međunarodnog Crvenog križa, UNICEF-a i Spasite djecu.

Zepter: Međunarodna poslovna konferencija 2010. – Golden Age

Zepter: Međunarodna poslovna konferencija 'Golden Age', organizirana je radi okupljanja Zepterovih vrhunskih menadžera iz cijelog svijeta. To je ujedno bila prilika prikazati nove Zepterove proizvode najnovijih tehnoloških postignuća i vrhunskog dizajna. Svi su proizvodi najviše kvalitete, a razvijeni su u skladu sa Zepterovom misijom ljepote i zdravlja.
Zepter: 'Golden Age' je bila prilika za okupljanje Zepterovih ljudi radi podjele ideja, znanja, vještina i iskustava, te kako bi se naglasio Zepterov položaj u svijetu velikog poslovanja. Dok ostatak svijeta usporava, Zepter se proširuje na nova tržišta i povećava svoja trenutna tržišta. Tamo vani postoji cijeli svijet prilika za Zepterov rast. Zepterovo Zlatno doba leži u činjenici što ima neograničen potencijal u zapošljavanju ljudi. Zepter pruža ljudima priliku da rade za sebe bez ikakvog financijskog investiranja, uz veliku podršku, golem potencijal zarađivanja, ispunjavajući međunarodnu karijeru s mogućnošću putovanja i prilikama za natjecanje u međunarodnim natjecanjima, nagradama i natječajima. Svakome tko traži posao, bolji posao, bolju plaću, dodatan prihod i bolju kvalitetu života, Zepterova su vrata uvijek otvorena. Zepter nudi sigurnost i stabilnost, što osnažuje same djelatnike, ali i društvo. Zepter stalno regrutira nove ljude, stalno traži novo osoblje, mlade ljude, a naročito obrazovane ljude svoljom da uspiju. Danas, Zepter nudi što nijedna druga tvrtka ne nudi – zajamčeno fleksibilan posao u bilo kojem kutku svijeta. Diljem svijeta, Zepterovi izvrsni proizvodi mijenjaju živote dajući ljudima više slobodnog vremena i stremljenje prema duljem, zdravijem i sretnijem životu.

Zepter: Golden Age u zemlji faraona

Šest je dana Port Ghalib u Marsi Alamu bio središte svijeta, kamo su Zepterovi vrhunski ljudi, sa svih strana svijeta, došli na obalu Crvenog mora kako bi živjeli Zepterov san. Gosti su toplo dočekani u utorak, 2 veljače, uz toplo Zepterovo okupljanje dobrodošlice kraj bazena odmarališta Hotela Crowne Plaza. Srijeda i četvrtak bili su rezervirani za rad u Zepterovoj radionici brzog poslovanja. Novi su razvoji i inicijative predočeni i raspravljani s ključnim govornicima iz mnogih zemalja i iz svih Zepterovih brendova – Zepter Medical, Zepter Cosmetics & Luxury, Zepter Home Art i Zepter Home Care. Poslovni dio konferencije okončan je Zepterovom zabavom 'Just white party' – elegantnom večernjom zabavom s kodeksom oblačenja isključivo u bijelom. Partnerstvo između Zeptera i Fashion TV ponovno je zablistalo, jer je potraga za FTV-ovim top modelom došla na Zepterovu zabavu 'Just white party“' s veličanstvenim modelima koji su se izredali na modnoj pisti, natječući se za mjesto u finalu. Glavni zabavljači tijekom zabave bili su dražesna Ania Js modne i House Music scene, te čuveni D.J. Tania La Croix. Petak, 5. veljače, ugledao je vrhunac događanja s Velikim Zepterovim Showom u Međunarodnom kongresnom centru u Port Ghalibu. To je bila ekstravaganza zabave koja je ujedno obuhvatila i prezentacije novih Zepterovih proizvoda: Zepterovo elektropolirano posuđe iz kolekcije 'Masterpiece' sa Zepterovom revolucionarnom neprijanjajućom tehnologijom, i Ze-presso Café, pravi doživljaj kave. Također je razotkriven novi izgled Vacsya – sustava vakumskog pakiranja za novo desetljeće. Zepter Cosmetics prikazao je toaletnu vodu Swisso Logical Philip Extreme, a Zepter Home Care: TURBOhandy 2u1 sustav usisavanja. Goste na Velikom Zepterovom Showu nadahnule su riječi osnivača i predsjednika Zepter Internationala, neusporedivog gdina Philipa Zeptera. Zabavni program osigurali su i legendarni egipatski bubnjar Said El Artist i njegovi Glazbenici s Nila. Skupina brazilskih plesača i bubnjara, koji su bili sastavni dio scene za lansiranje kave Ze-presso Café,dodali su skupi brazilski okus. Osnivač i predsjednik Fashion TV-a, gdin Michel Adam, bio je nazočan kako bi primio zahvalu radi prijateljstva Zepter Internationala i Fashion TV-a. Gdin Zepter iskazao je svoju velikodušnost i zahvalnost onim Zepterovim suradnicima i menadžerima koji su premašili očekivanja tijekom godine, nagrađujući ih s više od 1 milijun € u novcu i nagradama koje su uključivale i 5 Mercedes automobila. U subotu, sudionici su se natjecali u Zepterovim olimpijskim igrama – vježbi izgradnje tima s natjecanjima u odbojci i nogometu na pijesku. Prvu su nagradu uzeli Rusi, s tim da je baltički tim bio drugi, atreće je mjesto otišlo međunarodnom timu. Te je večeri održano grand finale na Zepterovoj egipatskoj gala večeri. Goste su zabavljali Rico i njegov bend, zatim Naughan, koja je jedna od egipatskih najvećih zvijezda čuvena u umjetnosti trbušnog plesa, velika zvijezda Jocelyn Brown, kao i Faze Action Disco Funk Band iz Londona. Gosti su plesali cijelu noć i do kraja iskoristili svoju zadnju noć na Crvenom moru, vraćajući se doma idućeg dana sa sjećanjima na pustinju i pijesak u kosi...

Zepterova međunarodna poslovna konferencija 2010, sponzorirani članak

Zepter: Zlatno doba, Međunarodna poslovna konferencija 2010., Phillip Zepter
Zepter: Zlatno doba, Međunarodna poslovna konferencija 2010., Port Ghalib, obala Crvenog mora u Egiptu
Zepter: Zlatno doba, Međunarodna poslovna konferencija 2010., plesači
Zepter: Zlatno doba, Međunarodna poslovna konferencija 2010., Jocelyn Brown
Zepter: Zlatno doba, Međunarodna poslovna konferencija 2010., FTV vrhunski modeli

Knez Albert počašćuje Philipa Zeptera uključivanjem njegove donacije povijesnog glisera u svoju privatnu zbirku.

Phillip Zepter darovao je privatnoj zbirci povijesnih vozila kneza od Monaka gliser na kojem je Guido Cappellini postigao svoju 10. svjetsku titulu.

Povijesni dan za Kneževinu Monako, povijesni dan za Zepter International i naravno, ponosan trenutak za Guida Cappellinija. Knez Albert II od Monaka uključio je 2. srpnja 2010., gliser katamaran F1 Inshore kojim je Guido Cappellini osvojio svoju nenadmašnu 10. svjetsku titulu, u 'Collection de Voitures Anciennes de S.A.S. le Prince de Monaco' (Kraljevsku zbirku povijesnih i legendarnih automobila).

Velikodušan dar gdina Philipa Zeptera, predsjednika i osnivača Zepter Internationala i povijesnog sponzora Cappellinijevih postignuća, postao je prvo plovilo koje se uključilo u stalan postav muzeja, inače namijenjenog isključivo automobilima, što se smatra iznimnom čašću za sve uključene. Gliser – DAC CM 2009 koji je ušao u sportsku povijest kada je Cappellini njime prošlog prosinca osvojio svoju desetu svjetsku titulu, bit će u sastavni dio stalnog postava muzeja i ostat će zauvijek svjedočanstvo Cappellinijevog postignuća i imena Zepter koje je ponosno izloženo na samom brodu.

Zepter knez Albert CappelliniArtzeptov izložbeni salon

Novi Artzeptov dom u Milanu

Nakon proputovanja svijetom, Artzeptova izložba bit će za stalno postavljena u industrijskom srcu Zepter Internationala. Artzept, europska prva nagrada za dizajn, sada ima stalno boravište u rodnom mjestu globalne tvrtke koja je nadahnula živote i postigla uspjeh u više od 60 zemalja diljem pet kontinenata.

Dana 10. lipnja 2010., blistava prijamna dvorana zgrade Menfi Industria (Zepterove tvrtke) postala je prijemnom dvoranom pogodnom za tu najsjajniju svrhu. Komadi iz Madlenine opsežne privatne zbirke umjetnina ukrašavaju zidove, a Zepterovi se prijatelji i gosti elegantno druže dok iščekuju dolazak dvoje počasnih gostiju – gdina i gđe Zepter.

Po presijecanju vrpce, gđa Madlena Zepter održala je fascinantan govor iz kojeg citiramo: “Ljudska je kreativnost najviši oblik investicije. Jedno je vjerovati da je dizajn dobra i korisna stvar. Drugo je investirati u njega iz čistog zadovoljstva kako bi se vidjelo izranjanje i bujanje talenta,” rekla je svjetski čuvena pokroviteljica i ljubiteljica umjetnosti.

Artzeptov izložbeni salon


Zepter Lifestyle Milano

Glamurozno Zepterovo otvaranje u Milanu

U samom središtu Milana, u sjeni veličanstvenog matrijarha gradskog horizonta – katedrale Duomo, smješten između monumentalnih zgrada i klimavih tramvaja, nalazi se Triangolo d’Oro, srce i kucavica milanske modne četvrti. Upravo ovdje većina najekskluzivnijih dizajnera drži svoje ponajbolje prostorije i izložbene salone.

Blage ljetne večeri 9. lipnja, uzbuđenje je na milanskim ulicama bilo opipljivo kako je najekskluzivnije shopping područje svijeta dočekalo svog novog susjeda – Zepter Lifestyle Milano. Zepter International blista poput dragulja u kruni gradskih najluksuznijih ulica, u ulici San Pietro all’Orto 10.

S više od 500 Zepterovih prodajno-izložbenih salona na najekskluzivnijim ulicama najvažnijih svjetskih gradova, Zepter sada može pribrojiti i Milano u svoj najdojmljiviji portfelj ekskluzivnih prodajno-izložbenih salona. Blistavo svečano otvaranje najavilo je dolazak Zepter Lifestyle Milano, kako su se neke od najglamuroznijih ličnosti grada pojavile te noći kako bi dočekale predsjednika, gdina Philipa Zeptera i njegovu suprugu Madlenu da svečano presjeku vrpcu zadivljujućeg prodajno-izložbenog salona.
 

Zepter Lifestyle Milano


MEDIJI

Za sva pitanja, molimo obratite se Zepterovom uredu za medije:

 
Odaberite Zepterovu zemlju

ZEPTEROVA SPONZORSTVA


Zepter International

Izjava za tisak Zepter Internationala

Zepter: Zlatno doba, logo

Zepter: Golden Age, međunarodna poslovna konferencija 2010.

sponzorirani članak

izjava za tisak


Artzept
ARTZEPT 2016
SVJETLO & OPTIMIZAM
Artzept 2016 - UMJETNOST OKVIRA

Žiri je dodijelio nagrade:

1. Nagrada od 10,000 Eura jednako su podjelili
Marko Gavrilović iz Srbije
i
Niko Kapa, iz Ujedinjenog Kraljevstva.

2. Nagrada of 4,000 Eura u Zepter proizvodima jednako su podjelili
Cornelius Comanns, iz Njemačke

3. nagrada od 3,000 Eura u Zepter proizvodima
László Sandor, iz Mađarske.

DOBITNICI POSEBNOG PRIZNANJA žirija:
Diána Alchhabi (Mađarska)
Miloljub Cekić (Srbija)
Gogi Chachanidze, Nia Karitchashvili, Ziko Tchkonia (Gruzija)
Huda Gharandouqa (Jordan)
Alan Hung (Kanada)
Andrej “The Pianist” Josifovski, (Srbija)
Francine LeClercq, (Sjedinjene Američke Države)
Alexander Matyuk, (Bjelorusija)
Mathieu Scherrer, (Francuska).


Oktrijte pobjednike Artzept 2021 winners na stranici: 

Artzept!

Priča o Zepteru International priča je o snazi, veličini, strasti i vjerovanju

Mnogo je godina Zepter International glavni sponzor stotina globalnih, sportskih događanja kao što su svjetsko prvenstvu u Formuli 1 (F1) (Monako, Kanada i Brazil), svjetskim prvenstvima u gliserima F1, svjetskim i europskim prvenstvenima u košarci FIBA-e, svjetskim prvenstvenima u hokeju na ledu (službeni sponzor i sponzor nacionalnog tima) i Euro rukometa. Također podržavamo razne druge sportove: od Zepter Herculis IAAF Golden League – atletski susret zlatne lige u Monte Carlu, do većih teniskih turnira u Monte Carlu, Mallorci, Stuttgartu i Hanoveru, uvijek s istim idealom: STREMITI ZA DULJIM, ZDRAVIJIM I SRETNIJIM ŽIVOTOM.

SVJETSKO PRVENSTVO U FORMULI 1

Zepterov trkaći tim i glavni sponzor
1997.-1998. tim Arrows
1999. tim Jordan
2001. Grand Prix, Brazil - glavni sponzor
1997.-1999.-2000.-2001.-2002.
Grand Prix, Kanada - glavni sponzor
2000.-2001.-2002.-2003.-2004.-2005.-2006.-2007.-2008.-2009.-2010.-2011.
Grand Prix, Monako - glavni sponzor

SVJETSKO PRVENSTVO U GLISERIMA FORMULE 1

Službeni sponzor Zepterovog trkaćeg tima
2000.-2001.
Sponzor titule Zepterovog trkaćeg tima
2002.-2003.-2004.-2005.-2006.-2007.-2008.-2009.-2010.

SVJETSKO PRVENSTVO U F3000

Službeni sponzor
1998.-1999. Fortec

TALIJANSKO PRVENSTVO U F3000

Službeni sponzor
2000. tim Benetton Durango

BRITANSKO PRVENSTVO U F3000

Službeni sponzor
2000. tim Benetton Junior

EUROPSKI PORSCHE SUPER KUP

Sponzor titule Zepterovog trkaćeg tima
1995.-1996.-1997.-1998.

VAUXHALL JUNIOR FORMULA

Službeni sponzor
1999. tim Lewis

ZEPTER HERCULIS IAAF

ATLETSKI SUSRET ZLATNE LIGE
Sponzor titule
1997.-1998.-1999.-2000. Monte Carlo

ZEPTER IAF MASTERCLASS

Službeni sponzor
1998. Tampere

DVORANSKI ATLETSKI SUSRET

Official Sponsor
1998 Tampere

SUSRET ATLETSKIH ZVIJEZDA

Službeni sponzor
1998.-2000. Rieti

SVJETSKO PRVENSTVO U HOKEJU NA LEDU

Službeni sponzor
1998. Švicarska
1999. Norveška
2000. Rusija
2001. Njemačka
2002. Švedska
2003. Finska
2004. Češka
2005. Austrija
2006. Latvija
2007. Rusija
2008. Kanada
2010. Njemačka
2011. Slovačka
Igre kvalifikacija:
2003. Hrvatska, Mađarska
Službeni sponzor nacionalnog tima za:
2001.-2002. Rusija i Ukrajina
2003.-2005. Rusija, Ukrajina i Latvija
2004. Rusija, Ukrajina, Latvija, Kazahstan i Kanada
2005. Rusija, Ukrajina, Kazahstan, Kanada i Bjelorusija
2006. Kazahstan, Ukrajina, Kanada, Italija i Bjelorusija
2007. Bjelorusija, Ukrajina, Kanada i Italija
2008. Kanada, Bjelorusija, Francuska i Italija
2009. Kanada, Bjelorusija, Francuska i SAD
2010. Kanada, Bjelorusija, Italija, Kazahstan

SVJETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Sponzor titule
1997. Barcelona
1998. Muškarce – Atena
1998. Žene – Berlin
2002. Muškarce – Indianapolis, SAD
2002. Žene – Narodna Republika Kina

EUROPSKO PRVENSTVO U KOŠARCI

Službeni sponzor
2001. Europsko prvenstvo za muškarce – Turska
2002. Euroliga za žene – Francuska
2002. Saporta Kup – Francuska
 

TALIJANSKI NACIONALNI KOŠARKAŠKI TIM

SPONZORSTVO glavni sponzor 2001.-2002.

FIBA

Službeni sponzor 2003.-2011.
- Svjetsko prvenstvo: 2010. Turska, Češka
- Svjetsko natjecanje za mlade žene:
2003. Hrvatska; 2005.; 2006.-2009. Brazil;
2009. Tajland; 2010.; 2011. Čile
- Svjetsko natjecanje za juniore:
2003. Malezija 2005.; 2006. Japan;
2007. Novi Zeland, Meksiko; 2010.
- 2003. Europsko prvenstvo za muškarce,
Švedska; 2005.; 2008. Grčka; 2009. Poljska
- Europsko prvenstvo za žene:
2003. Grčka; 2005.; 2008. Španjolska; 2009. Latvija
- Pan-američka olimpijada (turnir - kvalifikacije) za žene i muškarce: 2003.; 2005.; 2009.; 2011.
- Afričko prvenstvo za muškarce:
2003. Egipat; 2005. Južnoafrička republika; 2009. Libija
- Afričko prvenstvo za žene: 2003.
Mozambik; 2005. Maroko; 2009.
- 2004. Olimpijske igre,
Atena FIBA Club; 2010. Republika Singapur
- FIBA Diamond Ball, 6 vodećih timova sa
svakog kontinenta: 2004. Beograd
- 2008. Kina
- 2011. Japan

MONTE CARLO TENNIS OPEN

Sponzor titule
1997.-1998.-1999. - Monte Carlo

TENIS EUROCARD OPEN

Službeni sponzor
1998.-1999. Stuttgart

SVJETSKI ATP TENISKI TURNIR

PRVENSTVO
Službeni sponzor
1998. Hanover

TENISKI TURNIR

Službeni sponzor
1999. Kitzbühel; Bukurešt

MALLORCA TENNIS OPEN

Službeni sponzor
1999.-2000.-2001.

MASTERS TENIS

Službeni sponzor
2001. Stuttgart

TENISKI TURNIR 'ATP TOUR MERCEDES SUPER 9'

TURNIR
Službeni sponzor
1998. Stuttgart

TURNIR U GOLFU 'ZEPTER PRO-AM'

Sponzor titule
1999. Monte Carlo

MEĐUNARODNI NOGOMET NA PIJESKU

Sponzor titule
1999. Monte Carlo

IZLOŽBA JAHTI U MONAKU

Službeni sponzor
1999.-2000. Monte Carlo

FESTIVAL FITNESS-a

Službeni sponzor
1998. Italija

ZEPTEROVE ZVIJEZDE U SKOKU S MOTKOM

12 godina sponzor titule
od 1998. do 2009.

EURO RUKOMET

2004. Slovenija

MEĐUNARODNI NOGOMET

2009.-2010. Europske kvalifikacije za Svjetski kup

Zepterovo sponzorstvo u tenisu Zepterovo sponzorstvo u hokeju Zepterovo sponzorstvo u utrkivanju automobila
Zepterovo sponzorstvo u košarci Zepterovo sponzorstvo u utrkivanju formule 1 Zepterovo sponzorstvo u izložbe jahti
Zepterovo sponzorstvo u utrkivanju glisera F1, Guido Cappellini Zepterovo sponzorstvo u utrkivanju glisera F1 Zepterovo sponzorstvo u utrkivanju formule 1

ARTZEPT


ArtzeptThe 18th edition of the International Design Award open to young talents from all over the world

ARTZEPT 2021

The 18th edition
of the International Design Award
open to young talents
from all over the world.
 
 

This year’s competition theme is LIGHT & OPTIMISM (SVJETLO & OPTIMIZAM).


Light & Optimism, for the conceptual solution and making of a sculptural shape with light effects intended for the exterior – a garden, which creates a modern and sculptural illuminated design. A selection of the sculptural forms will be on display outside the new, soon-to-be opened Zepter Art House. The contestants are expected to propose a visual solution for illuminated sculptures, for a maximum height of 3,5 m, technically feasible in a wide range of modern, durable and weather-proof materials (since they are designated for open space).
The entry must be an original, unique creation whose lines, surfaces, volumes, proportions and illumination will reflect the designer’s vision. An Expert Jury appointed by Zepter International will select the most successful works on this topic..

The entries ought to be submitted no later than June 15th  2022 in electronic format only and to the following e-mail addresses: gordana.biba.markovic@gmail.com and pressoffice@zepteritaly.com via https://wetransfer.com Works sent after the specified date shall not be considered for the competition.

LIGHT & OPTIMISM

LIGHT & OPTIMISM

Filantrop Madlena Zepter uspostavila je ovu nagradu 2004, a od tada je Artzept snažno rastao te se danas prepoznaje kao jedna od najcjenjenijih nagrada za dizajn u svijetu. Svake godine, gđa. Zepter određuje temu natjecanja, a žiri čine vrlo ugledni umjetnici te suci kritičari koji zajedno ocjenjuju radove sudionika. Ove godine pobjednike će birati stručni Žiri u čijem su sastavu najugledniji intelektualci na području umjetnosti: povjesničar umjetnosti i kritičar Gordana Biba Marković, te industrijski dizajner Prof. Kosta Krsmanović, predsjednik žirija Carla Tolomeo, Andras Rez te Pino Spagnolo.

Natjecanje je otvoreno mladom, izranjajućem talentu iz cijeloga svijeta te cilja na poticanje kreativnosti i pokretanje novih ideja, kao i podršku iznimno talentiranim dizajnerima  Etos nagrade je također u skladu s onim tvrtke Zepter International, a to je poboljšati kvalitetu ljudskih života diljem svijeta, putem kvalitetnih proizvoda koje prodaje. Ove godine pobjedničko umjetničko djelo će primiti 10,000 € novčane nagrade, druga nagrada su Zepterovi proizvodi vrijedni 4,000 € i treća nagrada su Zepterovi proizvodi vrijedni 3,000 €

Za daljnje informacije posjetite www.artzept.com

 


ARTZEPT 2021 WINNERS The jury has selected the winners of the 18th International
Design Award Artzept 2021 – LIGHT & OPTIMISM (SVJETLO & OPTIMIZAM).
We are happy to congratulate the creative minds that have submitted their work:
Artzept 2021 - LIGHT & OPTIMISM


1. Nagrada od 10,000 Eura jednako su podjelili

Marko Gavrilović
Serbia

Artzept 2021 - LIGHT & OPTIMISM, 1st prize - Marko Gavrilović, from Serbia.    

Niko Kapa
United Kingdom

Artzept 2021 - LIGHT & OPTIMISM, 1st prize - Niko Kapa, from United Kingdom.    

22. Nagrada of 4,000 Eura u Zepter proizvodima
 

Cornelius Comanns
Germany

Artzept 2021 - LIGHT & OPTIMISM, 2nd prize - Cornelius Comanns, from Germany.    

3. nagrada od 3,000 Eura u Zepter proizvodima

 

László Sandor
Hungary

Artzept 2021 - LIGHT & OPTIMISM, 3rd prize - László Sandor from Hungary.   

Posebno priznanje

Diána Alchhabi,
Hungary
 

Artzept 2021 - LIGHT & OPTIMISM, Special mentions - Diána Alchhabi, Hungary

Posebno priznanje

Miloljub Cekić,
Serbia
 

Artzept 2021 - LIGHT & OPTIMISM, Special mentions - Miloljub Cekić, Serbia

Posebno priznanje

Gogi Chachanidze, Nia Karitchashvili, Ziko Tchkonia,
Georgia

Artzept 2021 - LIGHT & OPTIMISM, Special mentions - Gogi Chachanidze, Nia Karitchashvili, Ziko Tchkonia, Georgia

Posebno priznanje

Huda Gharandouqa,
Jordan

Artzept 2021 - LIGHT & OPTIMISM, Special mentions - Huda Gharandouqa, Jordan

Posebno priznanje

Alan Hung,
Canada

Artzept 2021 - LIGHT & OPTIMISM, Special mentions - Alan Hung, Canada

Posebno priznanje

Andrej “The Pianist” Josifovski,
Serbia

Artzept 2021 - LIGHT & OPTIMISM, Special mentions - Andrej -The Pianist- Josifovski, Serbia

Posebno priznanje

Francine LeClercq,
United States

Artzept 2021 - LIGHT & OPTIMISM, Special mentions - Francine LeClercq, United States

 


Posebno priznanje

Alexander Matyuk,
Belarus

Artzept 2021 - LIGHT & OPTIMISM, Special mentions - Alexander Matyuk, Belarus

Posebno priznanje

Mathieu Scherrer,
France

Artzept 2021 - LIGHT & OPTIMISM, Special mentions - Mathieu Scherrer, France