marketingmanager@zepter.com.pl
Subject
Dzień dobry! Wyrażam chęć wzięcia udziału w bezpłatnych Warsztatach Szybkiego Gotowania z ARTMIX! Proszę o kontakt na podane poniżej dane w celu umówienia się na spotkanie. Imię: ……. Nazwisko: ……. Miejscowość: ……. E-mail: …….. Telefon: ……... Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w niniejszym Formularzu przez Zepter International Poland z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 w celach związanych z umówieniem i przeprowadzeniem prezentacji produktów oferowanych przez Zepter International Poland sp. z o.o. oraz w celach marketingowych, a także na przekazywanie danych innym podmiotom do wykorzystania w celach marketingowych. Przed złożeniem oświadczenia zapoznałem/am się z informacjami Administratora danych zamieszczonymi powyżej. Wyrażam zgodę na otrzymywanie od Zepter International Poland sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Domaniewskiej 37 informacji handlowych na adres elektroniczny podany w niniejszym Formularzu.
 
 
 
 
Vital System
Brzi digitalni toplomjer fleksibilnog vrška
Infracrveni toplomjer za čelo
Zepter Hairdryer DryFAST
Ionsko sušilo za kosu
Ručni masažer
Uređaj za elektro-akupresuru
O zdravlju
Prednosti proizvoda
Dobrobiti proizvoda
Multimedija
Svjedočanstva
Specijal
Bioptron
Therapy Air
Vi ste u: NASLOVNICA / Proizvodi / Zepter Medical / Vital System / Zepter Hairdryer DryFAST
Veličina teksta | A | A | A

Zepter sušilo za kosu DryFAST

Šifra: HD-002
Zepter sušilo za kosu DryFAST
 
 

Proizvedeno u Švicarskoj za savršenu frizuru

Gusta i kovrčava, ili tanka i svjetla neovisno o vrsti vaše frizure mi imamo najbolje rješenje – Zepter DryFast je sušilo za kosu koje će vas raspametiti.

Zepter DryFAST je ultra lagan, što ga čini jednostavnim za uporabu tijekom dužeg perioda stiliziranja, a uz to opremljen je višestrukim opcijama za namještanje temperature i brzine kako bi najbolje odgovarao Vašim potrebama.

Uživajte u novom DryFast sušilu za kosu i dobijte iste rezultate kao iz frizerskog salona – postanite vlastiti profesionalni frizer u udobnosti svog doma.

Značajke:

Postavke ventilatora Postavke temperature
 0 = Isključeno  1 = mlak zrak ( =COOL)
 1 = niska snaga  2 = toplo ( =1/ECO)
 2 = visoka snaga  3 = vruće ( =2/MAX.)


Sigurnosne značajke: Sigurnosna značajka automatskog gašenja uređaja aktivirat će se prilikom pregrijavanja. Sušilo će se resetirati nakon što ga ostavite da se ohladi na nekoliko minuta.
 


 


DryFast značajke

 

Savjeti i trikovi za savršenu frizuru:

  • Mokra kosa je izuzetno osjetljiva, stoga prvo ju posušite ručnikom prije nego krenete sa sušenjem. Ne koristite visoke temperature, a protok zraka bi trebao biti udoban i ne smije povrijediti vaše vlasište.
  • Održavajte distancu! Zaštitite svoju kosu i čuvajte minimum 20 cm razmaka između sušila i kose.
  • Kontinuirano pomičite sušilo. Izbjegavajte pretjerano sušenje jedne točke.
  • Ako ste u žurbi, povećajte protok zraka, ne toplinu.
  • Uvijek koristite priključak difuzora i spriječite pojedinačno izlaganje dijelova kose pretjeranoj toplini.

Svaki dan je dobar dan za frizuru!​

 

Zepter DryFAST je ultra lagan, što ga čini jednostavnim za uporabu tijekom dužeg perioda stiliziranja, a uz to opremljen je višestrukim opcijama za namještanje temperature za maksimalnu udobnost korištenja.